Peutergroep en voor- en naschoolse opvang

Locatie informatie

Onze peutergroep en bso zijn gehuisvest in basisschool Vondel

Adres: Vondellaan 44 Roosendaal

Telefoonnummer peutergroep/BSO: 06-57588390

 

Openingstijden

Onze peutergroep is open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag. 

Onze buitenschoolse opvang is open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag. 

(bso opvang op woensdag en vakantieopvang wordt verzorgt op Kpoer bso Dino, Damastberg 106b Roosendaal) Tijdens de schoolvakanties is de peutergroep gesloten. 

 

Over de peutergroep (voor kinderen van twee tot vier jaar)

Als je kind twee jaar wordt, staat het te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Op de peuteropvang krijg je de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Binnen een groep met andere kinderen, maar wel in zijn eigen tempo. Spelenderwijs leert én groeit hij. Voor je het weet, is je kind een kleuter; klaar om naar de basisschool te gaan. 

Kijk voor meer informatie op: Peuteropvang

Heeft je kind een VVE indicatie kijk dan op Voorschoolse eduvatie (VVE) bij kober

 

Over de buitenschoolse opvang (voor kinderen van vier tot dertien jaar)

Sluiten de werk- en schooltijden van je gezin niet op elkaar aan? Zoek je een oplossing waar ook je kind blij van wordt? Dan ben je bij Kober aan het juiste adres. In onze buitenschoolse opvang (bso) kan je zoon of dochter spelen en relaxen met vriendjes, maar ook nieuwe talenten en interesses ontdekken. We hebben oog voor je kind en bieden het volop uitdaging om zich, samen met anderen, te ontwikkelen. 

Meer informatie is te vinden op: Buitenschoolse opvang

 

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betat en wat je van de belastingdienst terugkrijgt. 
Meer informatie is te vinden op: Tarieven - rekentool

 

We zien je graag bij Kober! 

Contactgegevens Kober Serviceteam

Mailadres: serviceteam@kober.nl

Telefoonnummer Serviceteam: 076-5045605