Kennismaken

Een warm welkom

Wat fijn dat u, tijdens het zoeken naar een goede basisschool voor uw kind(eren) onze website bezoekt. Hartelijk dank daarvoor!

Mocht uw interesse gewekt zijn dan kunt u een afspraak maken voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u de vragen stellen die u mogelijk heeft en krijgt u uiteraard een rondleiding door onze school. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met onze directieondersteuner Ingrid Verpaalen of één van de directieleden (Marin van Gastel of Alfred Jehts). Dit kan door uw contactgegevens achter te laten via deze website of door te bellen naar 0165-521732.

Tijdens dit informatiegesprek kunt u al uw vragen stellen en krijgt u een rondleiding door de school. Uw kind is hierbij natuurlijk ook van harte welkom. U kunt in dit gesprek wat vertellen over het tot dan toe gevolgde onderwijs/ opvang van uw kind(eren), zodat een eventuele overgang soepel kan verlopen. Voor verdere informatie bieden wij u de schoolgids en -kalender aan. Na dit gesprek kunt u zich definitief inschrijven.

Kijkdagen voor uw kind

Het is voor uw kind vaak erg spannend om naar de kleutergroep te gaan. Om uw zoon of dochter voor te bereiden op wat komen gaat, mag uw kind in de drie schoolweken voorafgaand aan de vierde verjaardag 5 dagen komen oefenen. Deze kijkdagen spreekt u af met de nieuwe juf van uw kind. Na deze eerste kennismaking kan uw kind op een rustige manier beginnen aan zijn of haar schooltijd op Vondel!