Een warm welkom

Wat fijn dat u,tijdens het zoeken naar een goede basisschool voor uw kind(eren) onze website bezoekt. Hartelijk dank daarvoor!

 

Onze school kenmerkt zich door vier pijlers: positief, sociaal, kansrijk en ambitieus. Deze pijlers zorgen ervoor dat onze leerlingen Vondel verlaten met een flinke dosis kennis en stevige sociale vaardigheden. Een combinatie waarvan ze gedurende hun hele leven zullen profiteren! Mocht uw interesse gewekt zijn dan kunt u een afspraak maken voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u de vragen stellen die u mogelijk heeft en krijgt u uiteraard een rondleiding door onze school.

 

Kijkdagen voor uw kind

Het is voor uw kind vaak erg spannend om naar de kleutergroep te gaan. Om uw zoon of dochter voor te bereiden op wat komen gaat, mag uw kind in de drie schoolweken voorafgaand aan de vierde verjaardag 5 dagen komen oefenen. Deze kijkdagen zijn altijd op dinsdag en donderdag. U spreekt deze dagen af met de juf van uw kind. Na deze eerste kennismaking kan uw kind op een rustige manier beginnen aan zijn of haar schooltijd op Vondel!