bibliotheekpassen laten scannen!

Beste ouders,

Aanstaande maandag gaan wij de nieuwe scanner van de bibliotheek voor het eerst gebruiken bij het uitlenen van de boeken.

De kinderen die nog geen lid van de bibliotheek zijn, hebben op school een pas om van de schoolbibliotheek gebruik te kunnen maken.

De kinderen die al wèl lid zijn van de centrale bibliotheek, hebben op school géén pas en kunnen zonder pas dus geen boeken op school lenen. Daarom willen wij aan de ouders van deze kinderen vragen om in de week van 18 mei de pas mee naar school te geven zodat wij deze kunnen scannen. Zodra de pas gescand is, krijgt uw kind hem weer mee terug naar huis en kan uw kind intern gebruik gaan maken van de schoolbibliotheek. Ook de leerkrachten moeten hun pas laten scannen om gebruik te kunnen maken van de bibliotheek. Men mag ook zelf thuis de pas scannen en dan mailen naar: taalbeleid@vondelkpo.nl

De uitleen van de schoolboeken blijft intern; boeken mogen dus niet mee naar huis, onze leerlingen weten dit en hebben voorheen al heel enthousiast gebruik gemaakt van de bibliotheek en wij hopen dat ze dit kunnen blijven doen!

Mocht u verder nog vragen hebben, loop na schooltijd even binnen bij de leerkracht van uw kind of bij mij.

 

Met vriendelijke groet,

Juf Angela