Renée Westerman

groep 1-2 en groep 5-6

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de pabo te Vlissingen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op veel verschillende scholen in de regio West-Brabant waaronder de scholen van KPO Roosendaal. Daar heb ik voor verschillende groepen gestaan. Sinds dit schooljaar ben ik werkzaam op KPO Basisschool Vondel. Waarin ik in het begin op maandag, donderdag en vrijdag groep 4 van Bianca heb overgenomen vanwege haar zwangerschapsverlof. Op dinsdag en woensdag sta ik in groep 6. Nu sta ik op de overige dagen als extra ondersteuning in de groepen of val ik in op het moment dat een van de leerkrachten niet aanwezig is.

Ik vind het geweldig om iedere dag met kinderen te mogen werken. In het onderwijs is niet één dag hetzelfde. Het is fantastisch om te zien hoe een kind zich ontwikkelt op zowel cognitief als sociaal niveau. Je ziet dat kinderen enorm veel van elkaar kunnen leren, maar ook bereid zijn om elkaar te helpen. Dit is de kracht van het onderwijs. Daarnaast vind ik de samenwerking onderling erg prettig.

Dat ik als leerkracht een bijdrage mag bieden aan het ontwikkelen van kind op zowel cognitief als sociaal niveau. En dat het kind daarbij met plezier naar school komt en weet dat hij of zij altijd bij mij terecht kan met vragen of dingen die op dat moment spelen.

Ik ben erg flexibel in mijn inzet. Op school kunnen ze mij regelmatig inzetten in andere groepen.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de dansschool te vinden. Waar ik nog lessen volg, lessen assisteer en zeker ook voor de gezelligheid zit. Daarbij doe ik één keer in de week aan bootcamp ,waarin we met een groep meiden heerlijk buiten sporten. Verder ga ik graag iets leuks doen met mijn vrienden of familie en pas ik regelmatig op mijn kleine nichtje.

U kunt mij mailen via r.westerman@kporoosendaal.nl