Marjon van de Sande

groep 3

Ik werk sinds 10-10-1983 op de Vondel en ben ook in dat jaar afgestudeerd. Mijn eerste werkervaring was wat invalwerk voor het KPO, heette overigens toen nog SKOR.
Dit jaar oktober werk ik dus 30 jaar op de Vondel!
Ik heb lang in de kleuterbouw gewerkt en werk sindsĀ  6 jaar nu in groep 3 wat ik bijzonder leuk en interessant vind.
Ik geniet gewoon van het werken met kinderen, het is interessant, afwisselend, elke dag weer anders, heb er nog steeds lol in!
De zorg voor de kinderen.

Vind ik moeilijk om van mezelf te zeggen! Ik denk wel dat ik een goede onderbouwleerkracht ben. Ik vind het jonge kind geweldig leuk!
Ik ben graag creatief bezig! Toneel, muziek, zang, maar ook lekker eten en een filmpje pakken op zijn tijd doe ik graag!

U kunt mij mailen via m.v.d.sande@kporoosendaal.nl