Diana Prop - Bastiaanse

directrice

Sinds wanneer werk je in het onderwijs? En vanaf welk schooljaar werk je op basisschool Vondel?

Ik ben in 1978 begonnen als groepsleerkracht. Ik heb les gegeven in de onderbouw, de middenbouw en de bovenbouw. Naast mijn lesgevende taak ben  ik ook onderbouwcoördinator, zorgcoördinator en adjunct directeur geweest.In 1998 ben ik directeur geworden op basisschool De Appel in de Westrand. Van december 2006 tot  en met juli 2009 directeur van basisschool Binnen de Donken en in 2009 ben ik met veel enthousiasme directeur geworden van basisschool Vondel.

De groei en de ontwikkeling die onze leerlingen op KPO basisschool Vondel doormaken. Het enthousiasme, de inzet van het team van KPO Basisschool Vondel in het geven van onderwijs op maat in een kansrijke omgeving. De betrokkenheid van de ouders bij het onderwijs aan hun kinderen.

Wat is voor jou het belangrijkste aspect van je werk als directeur?
Samen met het team van KPO Basisschool Vondel streven naar het geven van goed onderwijs aan de aan ons toevertrouwde leerlingen dit in een uitdagende veilige leeromgeving.Daarnaast is een goed contact met ouders van groot belang, want ouders en school zijn partners in de opvoeding van de kinderen.

In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie met mijn gezin.Ik lees graag een spannend boek en ik kan genieten van een eind fietsen, wandelen en van een partijtje tennis.

U kunt mij mailen via directie@vondelkpo.nl