Dewi Breeweg - Assegaff

groep 1-2

Ik werk sinds 2003 in het onderwijs, waarvan 8 jaar op basisschool Lavoor. Sinds 2012 ben ik werkzaam op de Vondel. Ik heb een aantal jaren  in  groep 4 gewerkt,  maar merendeels ben ik werkzaam geweest  in de groep 1-2.

Het meeste plezier beleef ik aan het werken met de kinderen en hun zo goed mogelijk te kunnen helpen in hun ontwikkeling. Ook de samenwerking met de andere collega’s ervaar ik als zeer prettig.

Het belangrijkste aspect voor mij als leerkracht is dat de kinderen met plezier naar school gaan, want alleen dan kan ik ze helpen met hun verdere ontwikkeling.

Ik blink uit in de rust en orde die ik in mijn klas probeer te creëren. Een prettige werksfeer is niet alleen voor mij , maar ook voor de kinderen erg belangrijk.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin. Ook ga ik regelmatig uit eten met mijn vriendinnen.

U kunt mij mailen via d.breeweg@kporoosendaal.nl