Carin Heeren

leerkrachtondersteuner en plusklasbegeleider

Sinds augustus 2002 werk ik in het onderwijs. Ik ben begonnen op basisschool Vondel. Ik werk met kinderen met een rugzak en met kinderen uit de groepen  waar ondersteuning nodig is.

Het contact met de kinderen en de feedback die je van hen terugkrijgt en het samenwerken met collega’s.

Wat is voor jou het belangrijkste aspect van je werk als leerkrachtondersteuner?

Kinderen die het wat moeilijker hebben, in kleine stappen verder helpen in hun ontwikkeling.

Kinderen veiligheid bieden en goed  kijken en luisteren naar  kinderen om zodoende hen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Ik lees veel, doe aan zumba en hardlopen, maar ga ook graag kijken naar de voetbalwedstrijden van onze 2 zonen.

U kunt mij mailen via c.heeren@kporoosendaal.nl