Brenda van Nieuwenhuijzen

groep 5-6

Ik ben werkzaam in het onderwijs vanaf schooljaar 2005-2006. Eerst heb ik 2 jaar ervaring opgedaan met invallen in allerlei groepen en op allerlei scholen.
In 2007 kreeg ik een vast contract waarna ik al vrij snel mocht beginnen op bs Vondel. Hier ben ik werkzaam vanaf schooljaar 2007-2008. Ik ben begonnen in een kleutergroep, wat ik 5 jaar heb mogen doen. Vorig schooljaar heb ik groep 4 gedaan en komend schooljaar ga ik voor het eerst met een combinatiegroep werken, groep 4/5.

Buiten mijn werk als groepsleerkracht ben ik ook stagecoach. Wij doen als school mee met het project; Opleiden In De School, wat betekent dat je studenten een plaats biedt om stage te lopen en ze hierin ook begeleidt en beoordeelt. Hiervoor ben ik een ochtend in de week niet werkzaam voor de groep, maar als stagecoach.

Het meeste plezier beleef ik in eerste instantie aan de kinderen, hier krijg ik energie van! Vooral als ik kinderen iets kan meegeven voor de toekomst.
Als stagecoach beleef ik veel plezier aan het begeleiden van studenten je ziet ze groeien van stagiaire naar toekomstig leerkracht.

Een klein stukje bijdrage aan de groei van een kind naar een volwassene. Het beste uit ieder kind halen, dat is altijd mijn streven!

Kinderen enthousiasmeren over dingen waar ik zelf ook enthousiast van word, bijvoorbeeld biologie, en muziek.
Gebruik maken van toneelspel bij zoveel mogelijk lessen en daardoor inspelen op de belevingswereld.

maar bovenal JUF zijn!

Als ik vrij ben, ben ik ook graag met mijn man en twee kinderen, Thijn van 4 jaar en Tygo van 2 jaar leuke dingen aan het doen in en om het huis.
In mijn vrije tijd maak ik ook graag foto's, hiervoor doe ik regelmatig een workshop natuurfotografie.

U kunt mij mailen via b.v.nieuwenhuijzen@kporoosendaal.nl