Astrid Wagenmakers

hulp-conciërge

Ik ben Astrid Wagenmakers en werk sinds september 2005 op basisschool Vondel. Daarvoor zat ik op de Kameleon.

Op maandag ben ik klassenassistente in groep 1/2 C. Ik help bij allerlei werkzaamheden die in een kleuterklas voorkomen, zoals pleisters plakken, kwasten schoonmaken, kinderen helpen, vegen en kopietjes maken.

Op woensdag- en vrijdagmorgen ben ik hulpconciërge. Mijn werkzaamheden zijn dan: koffie- en theezetten, koffiekamer opruimen, kantoren stofzuigen, de gymzaal netjes maken, het schoolplein opruimen,vuilnisbakken op straat zetten en nog allerlei werkjes…  te veel om op te noemen.

Verder werk ik op dinsdag in de bakkeuken van de Colweghe in Halsteren, waar ik taarten maak. Op donderdag werk ik daar in de lunchroom.

Mijn hobby's zijn: zwemmen, paardrijden, Djembé spelen en naar alle thuiswedstrijden van FEYENOORD gaan.

U kunt mij mailen via