Anriëtte van Putten

intern begeleidster

Vanaf 1 augustus 1971 ben ik al leerkracht en vanaf die datum werk ik ook al op deze school. Ik ben 36 jaar juf geweest in groep 1-2. Tussendoor heb ik ook in groep 6 gewerkt en Nederlandse les gegeven aan kinderen die uit een ander land kwamen.  Nu ben ik 6 jaar intern begeleider. Ik heb de laatste 2 jaar les gegeven in sociale vaardigheden in de groepen 6 t/m 8.

Om iedereen te helpen zowel de kinderen, ouders en collega’s. Als zij vragen hebben kunnen ze bij mij terecht. Ik zeg altijd dat ik geen zak met oplossingen klaar heb staan maar wel dat we door een goede samenwerking veel kunnen bereiken.

Wat is voor jou het belangrijkste aspect van je werk als  intern begeleider?
Kinderen vooruit helpen zowel op het gebied van leren als in hun sociaal- emotionele ontwikkeling.

Luisteren naar iedereen en positief zijn.

Wandelen met de hond, lezen, koken en winkelen.

U kunt mij mailen via a.v.putten@kporoosendaal.nl